Mitt Allt

Alla inlägg under augusti 2011

Av Tarja Holstikko - 28 augusti 2011 20:58

Återkommer med skrivandet,när jag känner mig bättre.Just nu så mår jag inte så himla bra,så jag känner att jag inte har så mycket att skriva om.Och så är det inte så kul att läsa,när det bara står hur dåligt jag mår osv

Kram till er alla så ska jag försöka få iordning på min hälsa.hoppas det sker snart,, men förmodligen får jag vänta tills dec när bebben kommer.

Kram // Tarja  

Av Tarja Holstikko - 21 augusti 2011 16:14

Blev inget jobb för min del, fick sablans ont i magen vid lunch..Så nu har jag precis vaknat av att sovit i 3tim..Ringde sys nyss Mathilda hade kul i leksands sommarland =) hon fick ju träffa sin idol osv..


                                                  
    Mathilda och Amy dimonds


Tack såå mycket Tiina att Mathilda fick följa med Dig ,mikaela o moa!!

Tusen tack..


KRAM// Tarja

Av Tarja Holstikko - 21 augusti 2011 09:10

Två tim komp i början av skiftet,svårt att förutspå att jag skulle bli värre,Fick tyvärr gå hem 1tim tidigare från jobbet igår,fick sablans ont i magen,typ magkatarr.När jag kom till jobbet mådde jag illa hela tiden,så det var väl ett tecken på att det skulle bli värre,.Men jag stod ut ett bra tag,tills det inte gick nå mer.=/ Väl när jag kommit hem kändes det lite bättre,där kunde man ju ligga ner,men natten har absolut inte varit rolig, mått illa som bara den,och det sitter i fortfarande,O så harjag ont i maggen,,,hoppas det snart går över!! jäkla tröök!! Men själv tror jag att det är en kombination av operationen och att jag är gravid,man kan tydligen få problem men magen då....


Nu är det att bara försöka vila o hoppas det onda försvinner..


KRam till er!! // Tarja

Av Tarja Holstikko - 20 augusti 2011 11:58

Ska bara blogga lite sen blir det att gå och sova,Helt slut o mår piss,Så var tvungen att ringa till jobbet och ta 2 komptimmar,tur att man har lite sådana när det blir så här.Annars så har det gått ganska bra att jobba,men igår så var jag tvärslut på kvällen! Men det gick =)


Nu var det några dagar sen jag blev så här slut,så det är lite zzzz som gäller..


Kram// Tarja


Av Tarja Holstikko - 16 augusti 2011 19:58

Har varit på dagis och hälsat på mån-tis.Maya har blivit blyg,så hoppas det g¨år bra imorgon! tur är väl att det är Stefan som lämnar=) Nu ligger alla barnen,så nu är det bra för mig att fixa allt tills imorgon,o hoppas att jag inte glömmer nåt,Mat måste jag ha till jobbet o en massa mellanmål.Får hoppas att jobb byxorna passar,,men det kan va tveksamt,men det visar sig imorgon..


Nu har jag gått in i v24. Tiden går väldigt fort,känner av lite foglossning,men bara när jag har hållt på o grejsat o sen tar det lungt då slår det till,,hoppas verkligen att jag ska slippa eländet.Pinar mig igenom promenader,får fruktansvärt ont i magen när jag går typ värre än håll,men det går över...Ställde mig på vågen idag hade gått ner 1kg så jag ligger nog plus 5-6kg det är nog ganska normal vikt uppgång.På ledigveckan ska jag till bm igen,så får hoppas allt ser bra ut..


Nu måste detfixas o donas så härs vi imorgon så ska jag berätta hur det gick på jobbet osv.

KRAM// TArja  

Av Tarja Holstikko - 14 augusti 2011 13:16

Idag så har jag lilla Mois på besök,så jag får leka 4barns mor i för väg   Towa ligger o sover o vi andra slappar o kolllar på tv.Allt går iallafall bra =)Tur att jag gjorde maten i morse så jag orkade med allt =)Nu e det ju em o jag känner mig sliten,,men men.På onsdag börjar allvaret igen fm-jobb det var ju ett tag sen sist,Hoppas bara att allt kommer att gå bra!!!!

Låg i soffan o beundrade min bebis imagen allting syns så mycket bättre nu,lite otäckt är det,ser ut som man har en ailien där inne,Det far hit o dit o så kommer dessa sparkar som ruskar om hela magen.Min prinsessa gillar att hålla på om nätterna när jag vill sova,så ibland blir det inte så himla mycket sömn!

                                           Mois o Maya

KRam// Tarja

Av Tarja Holstikko - 13 augusti 2011 20:34

Det blir inte så långa vändor i skogen för min del;.Dom kilona jag nu gått upp känns verkligen =/  Men jag försöker så gott det går...VI har ju en Towa som blev rädd att vara i skogen efter incidenten med hundarna,så nu e hon verkligen rädd att gå iskogen.Men det gick bättre när hon fick en svampkorg med sig,men hon sitter verkligen klistred vid min hand,släpper inte taget om mig.För min del gör det inte så mycket att det inte blir långa stunder,och så får Towis vänja sig lite att vara där..Stackars liten som behöver vara så skräckslagen.Iallafall så blev det en sväng igår o idag,lite svamp fick vi så det blir några omgångar med stekta kantareller..Har varit i svinö hela dagen idag,städat o slängt lite skit,,fyy vad det finns att göra där,,men man får ta pö om pö..Min energi räcker inte till så länge nuförtiden! Och jag önskar att den skulle ha funnits kvar som den gjorde innan jag blev gravid. nä nu måste jag mysa med min underbara Mathilda! kram    


Av Tarja Holstikko - 10 augusti 2011 10:00

Nu vågar jag lägga ut några bilder på Magen

     

V.23+1   








 

Det var det! nu kan jag inte ångra mig,så här ser jag ut nu,och tjockare blir ja ;)


Nu måste jag fixa till mig,snart ska jag ju till tandis brrr

KRAM

Presentation


Min blogg om allt mellan himmel och jord

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

besöksräknare

Hälsoprodukter


Ovido - Quiz & Flashcards