Mitt Allt

Alla inlägg under januari 2012

Av Tarja Holstikko - 24 januari 2012 19:18

vi stressade på oss alla kläder,och just när vi satt i bilen på väg till barn cafet så ringde mikaela och meddelade att den var stängd pga sjukdom..hmm va sur jag blev.

Men snälla mikaela bjöd hem oss till sig, så vi åkte dit i stället.Malin och Amanda var oxå där. Vi hade jättetrevligt och barnen lekte huur snällt som helst.Våran fm har iallafall varit ur bra!!!                                            
    Verkligen skönt att träffa andra vuxna,tack till er sköna vänner      Imorgon så blir det gymmet på em,Mathilda ska på gympa,så då ska jag passa på att träna igen.Såg att det skulle vara prova på zumba på söndag,det skulle vara jättekul,så jag tror jag ska dit.

Här är Nowalie nybadad,med pyjamasen hon fick av fam halvarsson

   


Och detta kallar jag syskon kärlek

   


nu måste jag ta hand om alla det mina!

kram kram


Av Tarja Holstikko - 23 januari 2012 08:10

Blev mitt första träningspass efter graviditeten igår på gymmet,trodde inte att jag skulle orka nåt,men icke sa Nicke..Visst Fanns där muskler som orkade,och det känner jag av idag:) träningsvärk lite överallt.Verkligen skönt eferåt. Jag tom sprang på löpbandet,hmm måste vara all energi som ska ut.Tack mela och sys för träningstunden.Snart så är det dags för oss att fylla år,tyckte det var nyss,men ett helt år har bara swhisat förbi,älsklingen blir 35 år, undra vad man kan köpa till honom? Har nån nåt förslag?Kanske presentkort på Ikea,hmm då är det ju till båda oss,eller hmm... Vi ska börja fixa sovrummet,så nya garderober ska vi inhandla på Ikea. Och så ska vi ju ha tapeter,det är ju så svårt,men en sak vet jag att det ska vara vitt,och kanske en snygg fondvägg,finns det någon som har en bra sida på fina fondväggar???Nu måste Tarja göra sig ren! Hejppa hejKram på ER.

Av Tarja Holstikko - 17 januari 2012 18:48

Tog tag i kragen,o stack på en promenad/ jogging vända runt sjön..tycker det är väldigt läskigt att gå när det är mörkt,men det gick ju bra o här sitter jag nu helskinnad:) Hann till kyrkan i förmiddags o härligt var det att träffa Goa folk igen..så nästa tisdag blir det igen,men då tar jag med mig Towa o Maya oxå!När gubben kom hem från Avesta hade han köpt med vin,som han tyckte vi skulle smutta på ikväll,,men han visste ju inte att jag inte gillar rödvin,,men men jag får väl ta en klunk...Nowalie fortsätter att växa på ca 4800g o 54cm. Stoort tjejen. Magdropparna verkar funka nu e det andra dagen hon e lugn,så skönt att bara behöva vakna 1 gång på natten..hoppas det håller i sig.Undra om man skulle ta och gå till gymmet i morgon fm... Eller torsdag...eller Nehenia nu lägga Towa sen läxa med mathilda sen mys med gubbsKram till ER Goa människor..

Av Tarja Holstikko - 17 januari 2012 06:47

Jag o mela fixade gympolett igår,så nu e det bara att köra igång o bli stark...gubben fick oxå ett..så nu jäklar..Idag så tänkte jag åka till kyrkis o va lite social, så hoppas det kommer folk dit.Måste bara säga att tjejernas kusin Amanda är för härlig,lilla pladderfia..så kul att vara där o hälsa på,, kram till ER.Nä nu måste jag väcka tjejer ,så vi hinner i tid till skola/dagisKram

Av Tarja Holstikko - 16 januari 2012 09:59

Läsa reklamen =) nöjer mig med lite ja. =)

Natten har varit super Nowalie vaknade kl 2, sen kl 6 så en gång i natt,, tror magdropparna verkar =)  för i går la hon av världens bajs,hon som inte gjort det på flera dagar,.Nu får jag bara hålla tummarna att hon får vara ifred  från magproblemen.

 

 

Igår så var det julgransplundring, mycket folk kom det!! föräldraföreningen hade verkligen gjort bra!! ni var verkligen duktiga!

 

Nowalie fick stanna hemma med sin pappa, så jag o Mathilda,Towa och Maya åkte dit, Mitt hjärta log igår, helt underbart att se mina barn ha roligt,o lilla Maya har blivit stor, där sprang hon med andra barn runt granen,  och så klart var jag med henne o Towa när det var dags att dansa ut julen..

Förut så ville man helst gömma sig när det var dags för dans , men nu är ju allt lättare,livet är mycket lättare att leva =)

 

Tiden rinner bara iväg snart så är det februari, ja då har vi ju alla vi som fyller år, gubben blir hela 35år oj oj..Och Maya o hennes kusin Amanda blir 2år.. vart tog tiden vägen???

 

Nu kryper det i kroppen.. vill göra nåt,,ut o gå eller träna eller vet ej... hmm det är ju så jädrans halt ute..nu låter matklockan, dags att mata! men först en bild =)

Mina minsta troll Majsan är inte minst längre!

 

Älskade barn, ni är det bästa som hänt mamma,jag älskar alla er    

 

 

 

 

Av Tarja Holstikko - 14 januari 2012 11:24

Nu på morgonen passade vi på att baka muffins

Då har vi lite fika till julgransplundringen i morgon.


   


    Vår stora tjej gjorde helt egna muffins, och mumms så goda dom blev..


Jag o Towa gjorde tigermuffins och dom blev oxå super smarriga.


      Mathilda fattas på bilderna,men här är tjejornas julklapp,alla fick ju lika "onepice"


nä nu måste jag ge lite mjölk till lillbusan! kram o ha en härlig lördag!!

// Tarja







Av Tarja Holstikko - 11 januari 2012 08:51

Vem sjutton uppfann koliken.....?..??Ja det är bara att bita ihop och kämpa,några månader till, sen förhoppningsvis försvinner detta trökiga skit kolik!!Och du som kom på det! Du kom inte på nå bättre?.Nä jag e inte alls sur,inte trött, o inte vill jag bara försvinna ett tag..inte alls grrrr morrrrDet är inte mej det är synd om, utan min fina lilla dotter,som behöver ha så ont! Kolik is the shit..Jag bloggar när jag har tid o lust, just nu finns det inte så mycket lust till det, men ska försöka lite då och då.Nä nu ska jag åka till mor o far för en riktigt god kopp kaffe. Sen är det ju dagisbarnen som ska hem, sen lunch. Hämta mathilda, sen vet jag ej. Så ser min dag ut..Kram till ER alla. // TARJA

Av Tarja Holstikko - 8 januari 2012 08:29

Ja förutom gubben han jobbar på som vanligt :) Oj skulle nog inte skrivit så, nu vaknade Maya o Towa..Tiden går fort Nowalie har redan blivit en månad,gullungen..Införskaffade mig o gubben ett par skridskor igår,så idag blir det en tur på sjön,hoppas solen tittar fram då.Towis börjar få fart på det där med att åka,så härligt att se,o på tal om Mathilda,så är hon nog proffs snart,Hon har ju sin moster som åker med henne så då jäklar :)Ååå nu måste jag sluta,griniga barn. Hmm Tyvärr så hinner jag inte skriva här så mycket som jag själv skulle ha velat men menHa det så skönt! Kram Tarja

Presentation


Min blogg om allt mellan himmel och jord

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

besöksräknare

Hälsoprodukter


Ovido - Quiz & Flashcards