Mitt Allt

Alla inlägg under juli 2011

Av Tarja Holstikko - 26 juli 2011 09:29

Nu är det ide torska på vad vi ska göra,hmm,, vill göra nåt med barnen men vet ej vad??!! är det någon som har förslag!? så kom gärna med det! Igår så köpte vi en matta till lekstugan,blev en svart en eller grå/svart,,så nu e det för mig att bara sätta igång o måla taket där inne.På goodholms hittade jag oxå en sån där fin postlåda till lekstugan,men vet ej vilken färg jag ska köpa.,så jag får ta med tjejorna dit nån dag så dom för bestämma,ha ha det kanske blir två,,dom enas väl inte om vilken dom ska ha. Måste åka till västerby denna vecka och plocka gubbarna innan dom försvinner helt.. nu en sväng in i duschen sen får vi se vad vi ska hitta på!! KOM MED FÖRSLAG!!

Av Tarja Holstikko - 25 juli 2011 08:28

Ny vecka i gen då. vad ska man hitta på då? gubben han fick jobba lite,så nu e vi själva.Just nu ligger jag o Maya isängen,passar på att blogga lite innan jag ska väcka dom två andra prinsessorna.Igår så hade vi en plocka bär dag,både hallon o röda/svarta vinbär plockade vi, så snart är frysen full av godsaker=) Idag så ska vi iallafall åka in till stan o köpa golv till lekstugan,hoppas vi hittar nåt passande,sen får vi se vad dagen har att erbjuda..

Ha en skön måndag!!

// Tarja

Av Tarja Holstikko - 23 juli 2011 19:11

jooo... blev en sväng till falun igen på torsdagen,men då bjöds det på snabbdejt med Therese o kajsa o deras barn,trevligt att träffa dom igen, synd bara att vi inte hann träffas mer.Det var jag o min Mathilda som åkte dit, så det blev lite shopping efteråt så klart,fyndade lite trosor o en bh,O tjejeona fick lite nytt med! Towa blev mest glad tror jag,för det är ju den lilla skrutten som får ärva allt..Igår så blev det en sväng på cruising i säter, o jag hade bestämt mig att inte köra amazonen,jag bara vägrade.Men gubben han övertalad mig! Tack för det! han är den personen i mitt liv som verkligen försöker få mig att glömma min skräck för mycket saker,som inte behöver vara otäcka så tack min älskad för du puschar mig!! ha ha undra om jag tyckte det var roligt då =) synd att vi fick avbryta efter halva,bilen blev för varm,Så vi får se om den vill till falu cruising. Lite nostalgisk blev man med röd klänning och rött läppstift =) synd bara att jag inte hann fixa frillan.


Mina skor kom igår,har inte riktigt hunnit gå in dom än,tar nog en prommis iborgon bitti.


Idag går mina tankar till alla drabbade av massakern i norge! fy farao att det kan hända en sån hemsk grej... är så ledsen över att det ens kunnat hända..  


Krtam o ta hand om er!!

Av Tarja Holstikko - 18 juli 2011 19:30

Ligger här i soffan o myser, trött,, trött..

Livat i magen är det, så härlig känsla, lill prinsessan passar på att hålla igång när jag ligger ner =) 12dec blev hon beräknad till att komma, men hon kommer förmodligen tidigare pga kejsarsnitt.Imorgon så ska jag till spec mödravården så då får jag väl mer info..Är lite nervös för denna grav pga att jag genomgått gpb op nyligeN,mAN FÅR BARA hoppas att allt går bra o att jag inte tar för mycket stryk av detta, inte blir alltför trött osv, Måste ju orka med allt =) Än så länge har det gått bra,men tröttheten har blivit lite mer.Och det är väl heller inte så konstigt nu är ju vi 2 som ska ha näring.Måste föröka få i mig bra mat till oss båda, och det är inte lätt alla ggr.


IMORGON blir det först mat på regementet,sen leklandet,undertiden dom andra leker går jag till mitt möte på specmvc.så jag ser framemot  det =)

Hoppas bara jag kan gå, känner av träningsverk i baklåren nu efter en dags slit med ved,känns som det bara blir värre o värre,, ja ja jag lever iallafall känns det.


Gubben har lagt ut "min" älskade prius på försäljning,vill inte men är ju tvugna att skaffa större bil! priusen är den bästa bil jag kört,så ni som inte har en stoor fam! Det är en bil att rek =) Det lutar åt en toyota previa...vi får se... Allt är iallafall underbart lngtar sååå på allt =)


Nu till nåt helt annat!! Min gula bikini passade tjohoo underbart!! ha ha o mathilda tyckte den gula färgen var ful.. jädrans unge... =) o mina skor beräknas komma på fredag =)


Nu måste jag måla naglarna i nån fin färg, o denna gång börjar jag med tårna för nu har jag olika färg på fingrarna o tårna::.

H det bäst o kram// Tarja

Av Tarja Holstikko - 15 juli 2011 19:09

eller inte =)

1par skor,en bikini+extra bikinitrosor,2örhängen,armband,2kajalpennor,2 tajts,1rosa tröja,1svart,1vit,1st blått linne,aprikos huvtröja Till mig=)


1par skor,2bikini =Mathilda

2tunikor =towa

1 tunika= Maya

shorts, kepa,tröja= stefan

hmm undra om jag glömt nåt

jo en spegel som man har till bilen för att kunna se barnet Till mirre o isak


hmm tror det var allt, det blev en del =) så nu är det bara att börja använda alla dessa plagg.Och jag som inte kulle handal mycket!! men är det rea överallt nu så kan man ju inte låta bli!

Ska bli spännande o se om min gula bikini passar =) provar nog den imorgon.

Tack mirre för en heldag!!

skönt att komma ut,utan barn =) så nu har jag ny energi till en massa bus!

Nu blir det filmtajm

ha en underbar fredag

kram

//Tarja

Av Tarja Holstikko - 14 juli 2011 09:07

Så har en vecka gått snart igen!

Igår blev det furuvik för oss,jag har en sån lugn inom mig,inte alls sådär sönder stressad.Fyy sjutton va det är skönt! Annars så är det massa stress jämt när man ska iväg osv..Ur kul hade vi iallafall, synd bara att jag inte kan åka karuseller, men men.. Äntligen vann jag nåt stooort, hela 2kg mmmm choklad,, eller det var jag o Mathilda =) Så nu sitter jag och funderar på nåt annat kul vi kan hitta på!! Kom gärna med förslag!! Lite bilder får ni senare, är lite lat för att gå ut till bilen o hämta kameran, ha ha.


Nu så har jag beställt mina reebok tyvärr så blev det inte rosa som jag ville ha,blev lila istället,,Fynd fynd   dom får duga,när man är snål =) så nu e det bara att vänta på att dom ska komma.

Idag ska vi iallafall till ersson o tiina o fika! ersson fyller år! Grattis grattis!!


Var en sväng till mirre här om dan, hon hade rensat garderoben,så hon skulle typ slänga en massa kläder, Så jag kom hem med en sopsäck med kläder He he så underbart! Tack underbara mirre =)

Få se om det blir lite shopping med henne imorgon! skulle va ur kul o komma iväg lite på egen hand =)

Har ju lite grejor som jag måste köpa bla en brun kajal o en svart...o en vit bh,hmm har ju ingen vit =) ja ja nu ska jag dricka upp kaffet o fundera om jag ska ta en promenad =)

// Tarja


Av Tarja Holstikko - 12 juli 2011 15:41

Blev en sväng till hofors idag, Inhandlade ett par skitsnygga joggingbyxor som ni ser här nedanför =)  Så nu e det bara skorna som fattas..

Blev tre fynd tröjor med o 6nagelack o två kökshandukar med matchande löpare till =) alltid lika kul att fynda.

Så ikväll måste jag ut o prova om byxorna är sköna på en promenix =)...


Imorgon ska vi nog åka till furuvik.För Mathilda har blivit bättre!!

Kram o hej!!

Av Tarja Holstikko - 11 juli 2011 19:57

Maya är helt frisk, Towa är bara svullen i halsen,Och så blev ju Mathilda oxå sjuk.
Ont ihuvudet; feber o svullen ihalsen är hon. Hoppas hon blir frisk snart!!

Så snart hon blir frisk ska vi åka till furuvik =) jag längtar och det gör ju tjejorna med =)


Idag så fick jag mitt paket jag beställt med en massa kläder!

Fick ett par snygga o sköna jeans , blev hur nöjd som helst =) o så en del annat =)


Har ju inte skrivit så mycket om min vikt osv nu på länge och det ska jag inte göra heller.. för just nu går jag upp...inte för att jag ätit pizza hela tiden iallafall


Och det har sin naturliga förklaring.. =)     


Lycka lycka!!  


Kram o hej! från mej Puss

Presentation


Min blogg om allt mellan himmel och jord

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

besöksräknare

Hälsoprodukter


Skapa flashcards